Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

Zeker op reis

ANVR

ANVR brochure Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR, de brancheorganisatie van de reisbranche. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op alle boekingen bij Sawadee Reizen voor reizen met vertrek tot en met 31 maart 2012 zijn de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing. Voor reizen met vertrek vanaf 1 april 2012 zijn de nieuwde ANVR Consumentenvoorwaarden van toepassing. U vindt de op uw boeking van toepassing zijnde voorwaarden op www.anvr.nl of in de ANVR Informatiebrochure 2011 (voor vertrek tot en met 31 maart 2012) of de ANVR Informatiebrochure 2012 (voor vertrek vanaf 1 april 2012). Sawadee Reizen zal u een exemplaar van deze brochure verstrekken als u hier om vraagt. Ook vindt u de brochures op www.anvr.nl, bij Publicaties en Bijeenkomsten/Brochures.


SGR

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
www.sgr.nl


Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite ( vetgedrukte naar keuze ) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
-(een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
-de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
www.calamiteitenfonds.nl

 Lees meer over 'Service': visuminformatie

 

Stem & Win
Win een droomreis voor 1 persoon

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!