Resultaten worden geladen

Rondreis Mexico

Een groepsreis door Mexico heeft enorm veel te bieden. We reizen van prachtige koloniale steden tot een azuurblauwe zee en indrukwekkende Maya-ruïnes. Laat je tijdens de rondreis verrassen door gezellige indianendorpjes en markten vol groente, fruit en kleurrijke stoffen. Geniet daarnaast van de vriendelijke, gastvrije bevolking en natuurlijk het heerlijke eten dat ze er maken. Onderweg op rondreis door Mexico staan gerechten als tortilla's, quesadilla's en enchilada's op het menu. Daarnaast kan je bij bijna elk marktkraampje de overheerlijke zoete en zongerijpte vruchten vinden.

Tijdens je rondreis naar Isla Mujeres

Isla Mujeres wat letterlijk ‘vrouweneiland’ betekent, is een eiland gelegen voor de kust van Cancún. Hier zal je versteld staan van de mooie onderwaterwereld tijdens het snorkelen en misschien kom je er de geheel ongevaarlijke walvishaai tegen. Het eiland was heilig voor de Maya’s en is door de Spanjaarden zo genoemd vanwege de vele vrouwenbeelden die er zijn aangetroffen. Het eiland heeft hagelwitte stranden en is omringd door kraakheldere zee.

Ontdek het echte Mexico gevoel in Mérida

Mérida is de hoofdstad van Yucatán, hier vind je vooral mooie kerken en musea. De kathedraal die ten oosten van het centrale plein ligt is de oudste van Latijns-Amerika. Het is dan ook zeker de moeite waard om, tijdens je rondreis, deze van binnen te bekijken, net als alle andere prachtige gebouwen in de stad. Veel mensen lopen hier nog in traditionele Mayakledij, wat natuurlijk een echt Mexicogevoel met zich meebrengt.

Bekijk onze reizen naar Mexico per reissoort:

Naar boven