Er zijn 7 familiereizen naar Indonesië die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Adventure Cruising Indonesian Island Cruise (Panorama II) Ontdek de zonovergoten eilanden ten oosten van Bali
  • Avontuurlijke en comfortabele cruise in internationaal gezelschap
  • Bezoek een aantal afgelegen en zelden bezochte eilanden met verlaten stranden
  • Spot honderden tropische vissen en misschien zelfs zeeschildpadden op de een van de vele snorkelplekken
  8 dagen
  vanaf € 3.010,- € 2.107,- exclusief vlucht
 • Groepsrondreis Kleine Sunda eilanden Dicht bij het traditionele leven
  • De meest actieve Sunda-reis met veel rust in het programma
  • Ontspannen driedaagse boottocht langs Komodo en Rinca (inclusief alle maaltijden!)
  • Bezoek aan Komodo én wandeling op Rinca

  Familie vertrek op:
  17 jul - alle vertrekdata

  22 dagen
  vanaf € 2.219,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Familiereis Indonesië

Ga mee met een avontuurlijke jeeptocht naar de Bromo vulkaan en verken al snorkelend de onderwaterwereld van De Kleine Sunda Eilanden. Terwijl je tussen de rijstvelden door fietst, spot je orang-oetangs en sta je oog in oog met een komodovaraan! Indonesië is een zeer populaire reisbestemming voor families met kinderen van 7 - 18 jaar. Naast de diversiteit in natuur en cultuur die je tijdens een familiereis Indonesië ervaart, zijn er ook veel activiteiten speciaal voor de kinderen:

Snorkelen in Indonesië

Naast de prachtige natuur op het vaste land, is de azuurblauwe zee niet te missen tijdens jullie familiereis Indonesië. Maak kennis met het veelzijdige en kleurrijke zeeleven en waan jezelf letterlijk in een tropisch aquarium. Eenmaal aangekomen op het strand, rennen kinderen vaak vooruit om als eerst de zee te ontdekken. Na een korte tijd komen ze razend enthousiast terug om aan de ouders te vertellen wat ze allemaal gezien hebben. Vaak is de heldere zee en het prachtige koraalrif te verleidelijk om over te slaan. Pak daarom je duikbril en snorkel en ontdek al snorkelend de wonderenwereld van het koraalrif!

Wildlife van Indonesië

De familiereizen naar Indonesië zitten boordevol verrassingen. Naast de vele natuur en cultuur, maak je kennis met de wilde dieren van het land. Komodovaranen die tot drie meter lang kunnen worden, orang-oetangs, dolfijnen en olifanten zijn slechts een kleine opsomming van de wilde dieren die in het land leven en die je misschien wel tegenkomt!

Beklim samen met de kinderen de Bromo-vulkaan

De bus wordt verruild voor stoere jeeps, waarin de tocht richting de Bromo-vulkaan begint. Terwijl je gezamenlijk achterin staat, maken we een tocht door het ruige vulkaanlandschap tussen de Bromo en de Semeru. Bij het beginpunt van de trekking verlaat iedereen de terreinwagen en begint de afdaling in de grote krater, waar de Bromo in ligt. De wandeltocht van drie uur over een zwart gestolde lavazee is een bijzondere ervaring. De ondergaande zon met het adembenemende landschap op de achtergrond mag je zeker niet missen!

Wandelen door de rijstvelden! 

Veel plaatsen in Indonesië bieden de mogelijkheid om door de groene rijstterrassen en traditionele dorpjes te wandelen. Tijdens de wandeling door de rijstvelden naar Gili meno, komen er enthousiaste kinderen langs die graag wat Engelse woorden willen leren. Misschien spreek je een woordje Engels en leg je op die manier contact met de lokale jeugd. Het laatste gedeelte van de reis gaat door het bos, waar onder een waterval gedoucht en gezwommen kan worden!

Bekijk onze reizen naar Indonesië per reissoort:

Naar boven