Resultaten worden geladen

Rondreis Noord-Amerika

Wil je Noord-Amerika ontdekken tijdens een rondreis met Sawadee? Dan is het misschien handig om te weten dat het continent meer dan 24 miljoen vierkante meter oppervlakte heeft en grenst aan verschillende wateren: de Atlantische- en Grote Oceaan en de Noordelijke IJszee. Het klimaat varieert aanzienlijk per land. In Noord-Amerika is er keuze tussen droogte tot het koele noorden en de vochtige westkust. De beste reistijd staat duidelijk aangegeven per land. Doordat het continent zo groot is en uit verschillende klimaten en landschappen bestaat, is er een divers aanbod aan groepsreizen Amerika mogelijk.

Wil jij het witte landschap, de beren en walvissen tijdens de groepsreis ontdekken of bezoek je liever plekken waar je prachtige fjorden ziet en waarschijnlijk beren op de weg tegenkomt? Het kan allemaal in Noord-Amerika.

Ervaar de natuur op reis in Noord-Amerika

Noord-Amerika heeft een uiterst rijke fauna, en wilde dieren zullen hier dan ook zeker je pad kruisen. Vooral 's ochtends en 's avonds komen beren te voorschijn. Deze dienen met de nodige voorzichtigheid te worden bejegend, zeker als ze jongen hebben. Tijdens het kamperen is het van belang dat bepaalde regels nageleefd worden, wil je 's nachts niet verrast worden door een ongenode gast. Enige voorzichtigheid is ook op zijn plaats met herten en elanden. De reisbegeleider geeft hier uitgebreide instructies over.

Bekijk onze reizen naar Noord-Amerika per reissoort:

Naar boven