Resultaten worden geladen

Rondreis Portugal

Portugal is een populaire rondreis bestemming. Ook buiten de toeristische trekpleisters heeft dit land veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige eilanden van de Azoren of aan Madeira. De eilanden zijn uitermate geschikt voor verschillende soorten groepsreizen. Op de Azoren ontdek je sprookjesachtige landschappen van groene velden, azuurblauwe meren, vulkanische bronnen en heldere watervallen. Terwijl je tijdens een rondreis over Madeira de mooiste exotische bloemen ontdekt. Hier reizen we door een landschap van rotskammen, eeuwenoude irrigatiekanalen, het vulkanische binnenland en velden vol bloemen. Ook kent het eiland prachtige botanische tuinen. Portugal kent ook prachtige stranden. Tijdens een rondreis met Sawadee kom je onder andere in de Algarve. Hier kun je spectaculair surfen.

Ontdek de historie tijdens een rondreis door Portugal

Portugal heeft een rijke historie, deze kun je veelal terugvinden tijdens een rondreis in de steden van het land waaronder Lissabon en Porto. Deze twee steden liggen beide aan zee, je kunt een cultureel dagje dus altijd afsluiten aan het strand. Proef in Porto de drank waar de stad zo bekend om is geworden: port. Maak in Lissabon een ritje in de legendarische tram 28 Of bezoek een van de andere bezienswaardigheden, die allen vrij dichtbij elkaar liggen.

Geniet van de Portugese keuken

Wanneer je op rondreis in Portugal bent moet je vooral genieten van de heerlijke culinaire gerechten, zoals kip piri piri of pasteis de bacalhau. De Portugese keuken is vrij eenvoudig maar wel heel erg lekker. De Portugese keuken is rijk aan vis en vlees dat voornamelijk van eigen bodem komt. Tijdens je verblijf raden we ook de typisch Portugese snack Pastel de Nata aan, de beste makers van deze snack zijn te vinden in Lissabon.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven