Resultaten worden geladen

Rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland kent zeer spectaculaire landschappen. Wilde rivieren, diepe regenwouden, gletsjers, besneeuwde bergen, heldere meren, uitgestrekte stranden en kokende modderpoelen staan op je te wachten tijdens een rondreis. Het staat daarnaast bekend om zijn extreme sporten, zoals parachutespringen, abseilen en bungeejumpen, maar je kunt hier ook prachtige én avontuurlijke wandelingen maken. Als je graag walvissen, zeehonden en dolfijnen wil zien, dan is Nieuw-Zeeland ook het perfecte land. Na alle activiteiten van een groepsreis heb je de mogelijkheid om heerlijk bij te komen in de relaxte steden, zoals Auckland en Queenstown. 

Tijdens je rondreis zwemmen met dolfijnen 

Altijd al eens een dolfijn van dichtbij hebben willen zien? Op rondreis door Nieuw-Zeeland heb je de kans! In Kaikoura heb je de mogelijkheid om de donker gestreepte dolfijn te zien en er zelfs mee te zwemmen. Deze dolfijnensoort zwemt het hele jaar door rond de kust van Kaikoura en staat bekend om zijn acrobatische trucjes. Als je je bij de dolfijnen in het water voegt, zie je tientallen dieren onder je doorzwemmen. De speelse dolfijnen in hun natuurlijke habitat zien is echt een onvergetelijke ervaring.

De hagelwitte stranden van Nieuw-Zeeland  

Het Abel Tasman park is het juweel onder Nieuw Zeeland's nationale parken. Je maakt een rondreis door subtropische wouden en langs baaien met kristalhelder water en hagelwitte zandstranden. Met wat geluk zie je zeehonden of inheemse vogels. In het park zijn fantastische tochten te maken. Denk bijvoorbeeld aan de overweldigend mooie Abel Tasman Coastal Trek. Deze wandeltocht voert je langs diepblauwe baaien en een exotische begroeiing. Je kunt er op onze rondreis ook voor kiezen om te gaan zwemmen, zeekajakken of lekker te luieren op één van de vele 'gouden' zandstrandjes.

Naar boven