Rondreis Schotland | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee


Resultaten worden geladen

Rondreis Schotland

Maak je klaar voor een onvergetelijke groepsreis door dit schitterende Schotland. De Schotse cultuur is er één zoals geen ander en heeft duidelijk zijn sporen in het landschap achter gelaten. De vele kastelen die er te vinden zijn duiden op een rijke geschiedenis. Tijdens je rondreis door Schotland bezoek je enkele van de mooiste kastelen. Het landschap zelf van Schotland is erg indrukwekkend. Tijdens een rondreis door Schotland maak je uiteraard kennis met de Schotse Hooglanden.

Ontdek Loch Ness tijdens je rondreis

Het bekendste meer van Schotland is zonder twijfel Loch Ness en een rondreis in Schotland is niet compleet zonder een bezoek aan dit mythische meer. Er zijn veel vage en onduidelijke foto’s maar het bestaan van ‘Nessie’ is nooit aangetoond. Houd je camera bij de hand want misschien maak jij wel een foto van dit mythische wezen.

Bezoek Glasgow

Onze rondreis door Schotland begint in Glasgow, de grootste stad van het land. Hier geniet je gelijk van een vrije dag om deze historische stad te ontdekken. Glasgow heeft een rijk verleden als religieus centrum van Schotland. Het contrast tussen de Victoriaanse architectuur en de uitgebreide parken is schitterend om te zien.

Op rondreis met de 'Harry Potter trein'

Harry Potter fans opgelet, de Jacobite stoomtrein is de trein (Zweinstein express) die de studenten naar het kasteel van Zweinstein brengt. Tijdens je rondreis door Schotland maak je een ritje met deze trein. Onderweg kom je langs enkele iconische locaties van de Harry Potter films, zoals het eiland waar Perkamentus begraven is. Je stopt op het Glenfinnan viaduct welke onderhand al het Harry Potter viaduct wordt genoemd.

Naar boven