Resultaten worden geladen

Rondreis Alaska

Ervaar een eindeloze schoonheid die je kunt ontdekken tijdens een rondreis Alaska. In de zomer gaat de zon hier niet onder en kun je 24 uur per dag genieten van het ruige natuurlandschap en de natuur. In Alaska leven nog wilde wolven, grizzlyberen, zwarte beren én ijsberen. Hier ervaar je de echte wildernis en kun je kamperen te midden van spectaculaire natuurlandschappen. Ga het avontuur aan in het prachtige Kluane Nationaal Park en het Denali National Park. In dit laatste park leven veel dieren en heb je kans om tijdens je groepsreis met eigen ogen een grizzlybeer te zien!

Door de wildernis van Alaska

Een rondreis Alaska staat in het teken van de prachtige natuur en wilde dieren. Op de route staan verschillende nationale parken op het programma. Aangekomen in Anchorage, de grootste stad van Alaska, kan je misschien in de verte de beroemde Denali berg (ook wel bekend als Mount McKinley) al zien. Het is de hoogste berg van Noord-Amerika en rondom de berg bevindt zich het Denali National Park. Gletsjers, meren, rivieren, toendra en taiga wisselen zich hier af. Het park staat bekend om de ruige wildernis en de vele wilde dieren. De kans is daarom ook groot dat je hier grizzlyberen, elanden, wolven of rendieren tegenkomt.

Bezoek aan Homer

Homer is dé plaats voor spectaculaire activiteiten, hier kun je bijvoorbeeld gaan kajakken op zee of een wandeling maken over de kilometerslange wandelpaden. Vergeet tijdens je rondreis niet te eten in één van de restaurants die overheerlijke vers gevangen vis aanbieden!

Naar boven