Resultaten worden geladen

Rondreis Griekenland

Je kan niet anders dan van Griekenland houden. Tijdens een van de rondreizen door Griekenland ontdek je het land van culturele bezienswaardigheden, historie, idyllische eilandjes en een aanlokkelijke zee. Je kunt tijdens de groepsreizen door Griekenland een fascinerende fietstocht maken langs alle hoogtepunten uit de klassieke oudheid, of de unieke vondsten en tentoonstellingen in Athene bewonderen. Ook is het fantastisch eilandhoppen tussen de schilderachtige eilanden van de Cycladen. Je vindt hier pittoreske kerkjes, kleine straatjes en witte kubusvormige huisjes met felgekleurde ramen en deuren. Verwen jezelf na een ontspannen dag met eten uit de verrukkelijke Griekse keuken. Je zult zeker geen genoeg krijgen van de smaakvolle feta, moussaka en tzatziki, met als afsluiter een lekker glaasje ouzo.

Griekenland is een prachtig land met een bijzondere geschiedenis, het is dan ook zeer aan te raden om zo veel mogelijk historische plekken te bezoeken tijdens een rondreis. Ga bijvoorbeeld naar het Akropolis museum in Athene of de Epidaures, het mooiste amfi theater van Griekenland.

Rondreis Griekenland: de mooiste stranden en eilanden

In Griekenland kun je tijdens een groepsreis genieten van prachtige stranden, adembenemende natuur en prachtige historische gebouwen. Of je nu op zoek bent naar relaxen op het strand of een culturele rondreis met veel activiteit, in Griekenland kan het allemaal. De Griekse eilanden zijn bovendien enorm gevarieerd op Zankynthos kun je de bijzondere Caretta-Caretta schildpadden aanschouwen of bezoek Santorini, een van de mooiste eilanden ter wereld!

Santorini

Dit eiland in Griekenland wordt door vele gezien als één van de mooiste eilanden ter wereld. De grootste toeristische attractie is het spectaculaire landschap met loodrechte wanden waarin de kleurrijke dorpjes zijn gebouwd. De rotspartijen verspreid over het eiland hebben verschillende kleuren, afhankelijk van de metaalsoorten die in de grond zitten.

Griekse tempels van Paestum

Overblijfselen van de rijke geschiedenis van Italië zijn in de stad Paestum te vinden. Paestum is een Romeinse naam voor Poseidonia, hier zijn 3 van de best bewaarde Griekse tempels in Italië, en mogelijk de wereld te vinden. Alle 3 de tempels komen het jaar rond 500 v. Chr. De oude stad is maar voor een deel opgegraven, ongeveer driekwart is privé eigendom en tot op heden zijn hier nog geen opgravingswerkzaamheden geweest.

Bekijk onze reizen naar Griekenland per reissoort:

Naar boven