Rondreis Madeira | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Madeira

In de lente en de zomer kun je tijdens een rondreis op Madeira genieten van de enorme variatie aan gekleurde bloemen die dan in de bloei staan. Als je tijdens je rondreis graag actief bent, dan ben je op Madeira ook op de juiste plek. We maken een aantal pittige wandellingen zoals naar de top van de Pico Ruivo, de hoogste berg van het eiland. Hier genieten we van een spectaculair 360 graden uitzicht. Via een bijzondere bergkam daal je af en ondertussen heb je tijd om de geur van wilde rozemarijn en oregano op te snuiven. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere bloemeneiland? Bekijk de rondreizen die Sawadee aanbiedt.

Walvissen en dolfijnen spotten tijdens je rondreis op Madeira

Heb jij ook altijd al een walvis in het echt willen zien? Vanaf Madeira kan je een speciale tocht maken om walvissen en dolfijnen te spotten. Op het land wordt al bepaald of ze er zijn en op welke locatie, zodat de kans groot is dat je een walvis zal treffen! het spotten van deze wilde dieren is een ongelofelijke ervaring.

Naar boven
 

Alleen dit weekend!
Boek & krijg een Bever cadeaubon t.w.v €150


Boek t/m zondag 5 februari jullie familiereis en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €150 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
Vul in het kortingscodeveld in het boekingsformulier de volgende kortingscode in: FAMILY