Er is 1 reis naar Madeira die voldoet aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Madeira Het bloemeneiland van Europa
  • Prachtige wandelreis over het Portugese bloemeneiland Madeira
  • Beklimming van de Pico Ruivo (1862m), de hoogste top van het eiland
  • Speciale vertrekdata voor singles
  8 dagen
  vanaf € 1.019,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Rondreis Madeira

In de lente en de zomer kun je tijdens een rondreis op Madeira genieten van de enorme variatie aan gekleurde bloemen die dan in de bloei staan. Als je tijdens je rondreis graag actief bent, dan ben je op Madeira ook op de juiste plek. We maken een aantal pittige wandellingen zoals naar de top van de Pico Ruivo, de hoogste berg van het eiland. Hier genieten we van een spectaculair 360 graden uitzicht. Via een bijzondere bergkam daal je af en ondertussen heb je tijd om de geur van wilde rozemarijn en oregano op te snuiven. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere bloemeneiland? Bekijk de rondreizen die Sawadee aanbiedt.

Walvissen en dolfijnen spotten tijdens je rondreis op Madeira

Heb jij ook altijd al een walvis in het echt willen zien? Vanaf Madeira kan je een speciale tocht maken om walvissen en dolfijnen te spotten. Op het land wordt al bepaald of ze er zijn en op welke locatie, zodat de kans groot is dat je een walvis zal treffen! het spotten van deze wilde dieren is een ongelofelijke ervaring.

Naar boven
 

Webinar
22-35'ers reizen

Ben jij tussen de 22 en 35 jaar en wil je graag het komende jaar op reis met leeftijdsgenoten? Samen de mooiste plekken bezoeken, leuke activiteiten ondernemen en gezellig de dag afsluiten? Dan zijn onze 22-35ers groepsreizen wat voor jou! 

Benieuwd naar welke bestemmingen we gaan en wat je zoal kan verwachten op deze reizen? Woon dan onze Webinar bij op woensdag 23 september!