Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

Sawadee evenementen

Let op: de uitvoering van onze evenementen zal wegens het coronavirus anders zijn dan gewend. Zie hieronder welke presentaties wij momenteel beschikbaar hebben.

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende evenementen, zoals informatiedagen en beurzen. De evenementen vinden op ons kantoor in Amsterdam of elders in het land plaats. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs!

  • 13 november: Reisevent, 13 november 2022, Utrecht - DeFabrique, Utrecht - info/meld je aan

Soorten evenementen

Webinar

Op 15 juli 2020 hebben we onze eerste webinar gehouden. Deze vorm van online presenteren zullen we het gedurende het jaar vaker hosten! Houd voor de volgende webinar(s) onze website goed in de gaten.

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist? Dan kun je deze op een later moment rustig terugkijken. Op deze pagina vind je een volledig overzicht van al onze webinars.
Informatiedagen

Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Op iPads tonen we je graag een van de meer dan 100 presentaties van reizen die we aanbieden. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen en bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider. Op sommige informatiedagen bieden we interessante (gratis) workshops en activiteiten aan, zoals fotografie en stadswandelingen, of is er een reis-quiz of live muziek.


Beurzen

Sawadee is gedurende het jaar op verschillende beurzen te vinden. Houd onze website in de gaten voor onze aanwezigheid op de beurzen in 2020.

Naar boven
">
 

Sawadee Reisevent 13 november
DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis aan voor ons grote Sawadee Reisevent op zondag 13 november en laat je inspireren door onder andere:

  • Lezingen van: Erica Terpstra & Sinan Can
  • de informatiemarkt en onze reisexperts

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.