Infodagen | Sawadee Reizen

Sawadee evenementen

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende evenementen, zoals informatiedagen en beurzen. De evenementen vinden op ons kantoor in Amsterdam of elders in het land plaats. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs !

Soorten evenementen

Informatiedagen

Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Op iPads tonen we je graag een van de meer dan 100 presentaties van reizen die we aanbieden. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen en bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider. Op sommige informatiedagen bieden we interessante (gratis) workshops en activiteiten aan, zoals fotografie en stadswandelingen, of is er een reis-quiz of live muziek.


Beurzen

Wij hopen weer op verschillende beurzen en events te vinden te zijn de komende periode. Houd onze website in de gaten voor onze aanwezigheid op de beurzen in 2023. Wij zullen in ieder geval van 12 t/m 15 januari 2023 aanwezig zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Webinars

Webinar gemist?

In 2020 en 2021 hebben we diverse webinars gehouden over verschillende onderwerpen. Deze zijn inmiddels wat achterhaald, maar mocht je deze nog willen terugkijken dan kan dat op deze pagina. Daar vind je een volledig overzicht van al onze webinars.