Sawadee evenementen   

“Wat is de beste reistijd?
“Wat moet ik allemaal meenemen?”
“Ik twijfel tussen twee bestemmingen. Welke past het beste bij mij?”

Bij het kiezen en boeken van een reis komen heel wat vragen kijken. We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om deze vragen persoonlijk te stellen aan onze reisexperts en reisbegeleiders. Daarom organiseert Sawadee verspreid over het jaar diverse evenementen, ofwel op ons kantoor in Amsterdam, ofwel op een locatie elders in Nederland of België. Ook zijn wij regelmatig aanwezig op reisevenementen en -beurzen van andere organisatoren. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en een andere omvang. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: je ontmoet de mensen achter Sawadee en komt altijd met meer informatie en inspiratie thuis. Onze reisexperts en reisbegeleiders delen jouw passie voor reizen en helpen je met hun enthousiasme en ervaring verder op weg naar jouw droomreis. Kom gezellig langs!

Overzicht komende events

Sawadee Reisevent 

Elk jaar organiseren wij in Utrecht ons grote Sawadee Reisevent. Het Reisevent vindt traditiegetrouw in november plaats in DeFabrique, een karakteristieke oude mengvoederfabriek, omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie. Tijdens het Sawadee Reisevent kan je over een groot deel van onze bestemmingen presentaties bijwonen, kan je leuke reisgerelateerde workshops volgen en kan je in gesprek gaan met ervaren Sawadee reizigers. Op de grote informatiemarkt vind je stands van onze partners én over onze vele bestemmingen. Hier staan onze reisexperts en reisbegeleiders voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Als kers op de taart nodigen we voor elke editie van het Sawadee Reisevent een aantal bekende gastsprekers uit. De afgelopen jaren verzorgden onder andere Ruben Terlou, Aaf Brandt Corstius, Sinan Can en Erica Terpstra interessante lezingen. Al met al is het Sawadee Reisevent het ultieme dagje uit voor iedereen die nadenkt over het maken van een groepsrondreis. 

Wil je alvast de sfeer proeven van het Sawadee Reisevent? Bekijk dan hier de aftermovie van 2023.

Informatiemarkt  Persoonlijk reisadvies  

Informatiedagen 

Onze informatiedagen zijn kleiner opgezet dan het Sawadee Reisevent en vinden meerdere keren per jaar plaats. Geef jij de voorkeur aan een wat intiemere setting? Dan zijn onze informatiedagen een aanrader voor jou. We proberen onze informatiedagen te organiseren op zoveel mogelijk verschillende locaties, zodat er altijd wel een informatiedag is die voor jou goed bereikbaar is. 

Op elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze bestemmingen. Tijdens de presentaties vertellen onze reisbegeleiders je alles over de bestemming en onze reizen daarnaartoe. Ze delen praktische informatie, handige tips én hun eigen ervaringen. Leuk als je nadenkt over een bestemming, maar ook als je al hebt geboekt en alvast in de stemming wilt komen. 

Zit de bestemming waar jouw interesse naar uitgaat er niet tussen? Geen zorgen, want ook de informatiemarkt is een standaard onderdeel van onze informatiedagen. Hier kun je terecht met vragen over al onze bestemmingen én al je andere vragen over reizen met Sawadee. Ben je na jouw gesprek met onze reisexperts overtuigd van je keuze? Dan helpen we je natuurlijk graag met het maken van een boeking of het nemen van een vrijblijvende optie. 

Reisexperts  Landenpresentaties  

Beurzen en evenementen 

Naast onze eigen evenementen zijn wij ook op diverse reisevenementen en -beurzen van andere organisatoren te vinden met een speciale Sawadee stand. Ook hier zijn onze reisexperts en reisbegeleiders in groten getale aanwezig om jou te voorzien van een persoonlijk reisadvies. Een bezoekje aan een beurs is met name waardevol voor reizigers die nog aan het oriënteren zijn en naast Sawadee ook bij andere stands inspiratie willen opdoen. Afgelopen jaren waren wij onder andere aanwezig bij de Vakantiebeurs in Utrecht en het Verre Reizen Event in Antwerpen.