Resultaten worden geladen

Rondreis Colombia

Een rondreis naar Colombia omvat alles wat je van een avontuurlijke reis zou willen; zon, zee, strand, bergen, woestijn, koloniale steden, ongerepte natuur, vriendelijke bevolking, regenwoud en moderne Zuid-Amerikaanse steden.

Waarom op rondreis door Colombia

Het is geweldig om een rondreis te maken door Colombia. Het land ligt ter hoogte van de evenaar wat een aangenaam en zonnig klimaat garandeert. Colombia wordt gekenmerkt door 3 klimaatzones: de amazone, de Andes en een extreem lang kustgebied. Het is het enige Zuid Amerikaanse land dat zowel een Pacifische als een Caribische kust heeft. Colombia biedt dan ook het beste van alle werelden: bergen, woestijn, amazone regenoud, tropische kusten, hooglanden en laaglanden.

Het klimaat van Colombia is ideaal voor de groei van een wereldwijd zeer belangrijk natuurproduct: koffie. Wie Colombia zegt, zegt koffie. Vanaf het begin van de 20ste eeuw werd koffie één van de belangrijkste exportproducten van het land. Door het hele land vind je dan ook koffieplantages, waar je tijdens je rondreis kunt verblijven. Hier zul je de lekkerste koffie uit je leven drinken en kun je vol energie je rondreis voortzetten!

Colombia in één oogopslag

  • Ongerepte natuur - van uitgestrekte woestijn tot exotisch kust
  • Vier een feestje met de warmbloedige Colombiaanse bevolking
  • Veel historische overblijfselen van een roerige geschiedenis

Bekijk onze reizen naar Colombia per reissoort:

Naar boven