Resultaten worden geladen

Singlereis IJsland

Als Single reizen door IJsland betekent wandelen door ruige landschappen zoals schitterende lavavelden en langs koude rivieren. Natuurlijk maak je een bezoek aan het hippe Reykjavik; 's werelds meest noordelijke hoofdstad.

Ongerept, verfrissend en inspirend... dát is singlereizen met Sawadee door IJsland.

Singlereis IJsland: ontdek Reykjavik 

Het bruisende hart van IJsland is de hoofdstad Reykjavik, dit is de meest Noordelijke stad ter wereld. Ongeveer 60% van de IJslandse bevolking woont in Reykjavik. In Reykjavik kun je heerlijk relaxen in een van de thermale baden, zoals de Blue Lagoon. Maar ook wandelen door de Botanische tuinen waar je unieke IJslandse plantensoorten kunt vinden. Reykjavik is een veelzijdige stad die je niet mag missen.

Singlereis IJsland: Blue Lagoon 

Een aanrader is een bezoek aan de Blue Lagoon, IJslands meest bekende warmwaterbron. Het schiereiland Reykjanes, waarop de 'Blue Lagoon' zich bevindt, is een geologisch jong gebied waardoor zich ondergrondse warmwaterbronnen hebben kunnen vormen. Van verre zie je de rookwolken boven het landschap al opstijgen. De bronnen liggen dichtbij Reykjavik, waardoor enkele worden gebruikt voor de stadsverwarming en voor douchewater. In de bekendste bron, de 'Blue Lagoon', is het heerlijk om een duik te nemen en te ontspannen in het blauwwitte water.

Bekijk onze reizen naar IJsland per reissoort:

Naar boven