Resultaten worden geladen

Rondreis Zimbabwe

Tijdens een rondsreis door Zimbabwe, maak je kennis met de vriendelijke bevolking en spectaculaire landschappen van dit prachtige land. Tijdens de groepsreis maak je een spannende safari door het Hwange Nationaal Park en heb je grote kans om de Big Five tegen te komen. In het Matopos Nationaal Park kom je oog in oog te staan met luipaarden, in dit park woont namelijk een enorm aantal luipaarden. Vergeet ook niet om omhoog te kijken, grote kans dat een van de vijftig soorten roofvogels boven je hoofd zweeft. 

Dwaal door de ruïnes in Centraal Zimbabwe, ontmoet het vriendelijke en gastvrije Ndebele volk en leer meer over de traditionele gebruiken en rituelen van de Zimbabwanen. Een rondreis door Zimbabwe is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de spectaculaire Victoria watervallen.

Naar de Victoria watervallen

Tijdens een rondreis door Zimbabwe kun je een bezoek aan de Victoria watervallen zeker niet overslaan. Deze indrukwekkende watervallen, ook wel Vic Falls genoemd, liggen op de grens van Zambia en Zimbabwe. Het zijn de breedste watervallen van Afrika: wel 1708 meter breed en 100 meter hoog. Deze spectaculaire watermassa stort met ongeveer 500 miljoen liter per minuut over de rotswand, een overdonderend geluid dat in de verre omtrek te horen is. Als de zon schijnt, zijn door de combinatie van mist en regen vele prachtige regenbogen te zien. Houd je fototoestel maar in de aanslag!

Bekijk onze reizen naar Zimbabwe per reissoort: 

Naar boven