Er zijn 2 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Azoren Wandelen door een groen sprookje
  • Prachtige wandelreis over het groene wandeleiland São Miguel
  • Bezoek het indrukwekkende kratermeer Lagoa do Fogo
  • Alle dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel
  8 dagen
  vanaf € 1.099,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Rondreis Azoren

Een groepsreis naar de Azoren laat je kennis maken met de prachtige natuur van dit land. Maak een wandeling door het vruchtbare landschap en bewonder de vele lavastrandjes, de ruige rotsen en de kleurige havens. Als je dolfijnen, walvissen en schildpadden wil zien, dan ben je op de Azoren ook de juiste plek. Daarnaast zijn de negen eilanden van de Azoren een tussenstop voor vogels, vogelsoorten kun je hier dus ook goed spotten. Ontdek de diversiteit van de verschillende eilanden. Op het hoofdeiland São Miguel kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de zwavel- en ijzerhoudende bronnen, de prachtige waterval Salto do Prego bewonderen en genieten van het prachtige uitzicht op het kratermeer Lagoa do Fogo. Een groepsreis naar de Azoren heeft nog veel meer te bieden, ontdek het zelf en bekijk de verschillende rondreizen die Sawadee aanbiedt, ook voor singles.

De Azoren bestaan uit 9 prachtige eilanden liggend in de Atlantische oceaan. Het landschap van de Azoren is enorm divers, van vulkaankraters, langgerekte stranden, blauw-groene meren, bossen en prachtige bergen met watervallen.

Naast de prachtige natuur kun je tijdens een groepsreis op de Azoren ook genieten van heerlijk eten en een prachtig historische stadscentrum. Maak een wandeling langs de boulevard in Ponta Delgada of ga een middagje shoppen in de stad. 

Walvissen spotten

De Azoren is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten, dit komt omdat de Azoren op de migratieroute liggen van verschillende soorten walvissen. De meeste kans op het zien van deze prachtige dieren heb je tussen mei en oktober. Overigens zitten de wateren rond de Azoren ook vol met dolfijnen en schildpadden.

Bekijk onze reizen naar de Azoren per reissoort:

Naar boven