Er zijn 2 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Azoren Wandelen door een groen sprookje
  • Prachtige wandelreis over het groene wandeleiland São Miguel
  • Bezoek het indrukwekkende kratermeer Lagoa do Fogo
  • Alle dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel
  8 dagen
  vanaf € 1.159,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Rondreis Azoren

Een rondreis op de Azoren laat je kennis maken met de prachtige natuur van deze eilanden. Maak een wandeling door het vruchtbare landschap en bewonder de vele lavastrandjes, de ruige rotsen en de kleurige havens. Als je dolfijnen, walvissen en schildpadden wil zien, dan ben je op de Azoren ook de juiste plek. Daarnaast zijn de negen eilanden van de Azoren een tussenstop voor vogels, vogelsoorten kun je hier dus ook goed spotten. 

De Azoren bestaan uit 9 prachtige eilanden liggend in de Atlantische oceaan. Het landschap van de Azoren is enorm divers, van vulkaankraters, langgerekte stranden, blauw-groene meren, bossen en prachtige bergen met watervallen. Op het hoofdeiland São Miguel kun je bijvoorbeeld de zwavelhoudende bronnen bezoeken of de prachtige waterval Salto do Prego bewonderen. Ook kun je er genieten van het prachtige uitzicht op het kratermeer Lagoa do Fogo. Naast de prachtige natuur kun je tijdens een groepsreis ook genieten van heerlijk eten en een prachtig historische stadscentrum. Maak een wandeling langs de boulevard in Ponta Delgada of ga een middagje shoppen in de stad. 

Beste reistijd om walvissen te spotten

De Azoren kennen enkele van de beste plekken ter wereld om walvissen en dolfijnen te spotten. Dit komt voornamelijk omdat de Azoren op de migratieroute liggen van verschillende soorten walvissen. De meeste kans op het zien van deze prachtige dieren heb je tussen mei en oktober. Je kunt dan zowel de potvis als de blauwe vinvis spotten. Overigens zitten de wateren rond de Azoren ook vol met dolfijnen en schildpadden.

Bekijk onze reizen naar de Azoren per reissoort:

Naar boven