Groepsreizen Europa

Denk jij wel eens aan groepsreis door ons eigen continent? Sawadee organiseert groepsreizen naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld, daarom mag Europa in het reisaanbod niet ontbreken. Binnen ons eigen Europa maak je de mooiste reizen door bijvoorbeeld het kleurrijke vulkaanlandschap van IJsland of langs de prachtige eilanden en kustlijnen van Griekenland.Sommige Europeanen vergeten bijna dat Georgië ook een Europees land is. Georgië heeft prachtige bergen met witte toppen, ruige landschappen en een adembenemende natuur. Europa is veelzijdig, trekt je aandacht en is zeker een groepsreis waard!

Er zijn 62 reizen die voldoen aan jouw wensen

Groepsreis Europa

Wil je graag naar de mooiste vakantiebestemmingen? Dat kan ook binnen Europa! Europa is met 67 inwoners per vierkante meter, het dichtstbevolkte continent ter wereld. De verschillen per land zijn echter wel groot. In IJsland wonen namelijk maar twee inwoners per km2, terwijl Nederland 364 inwoners per km2 wonen. In de tien miljoen vierkante meter oppervlakte van Europa, is een groot verschil in het landschap. Als je op groepsreis IJsland gaat, kom je langs prachtige vulkanen, gletsjers, geisers en heb je een grote kans om het betoverende noorderlicht te zien. Griekenland bestaat uit vele eilanden met verschillende kustlijnen en in Georgië sta je versteld van de prachtige natuur. De ruige landschappen met bergen, witte toppen en veelzijdige natuur, maken van Georgië een bezienswaardig land. Doordat Europa erg groot is, kan er lastig een algemene beste reistijd gegeven worden. Het klimaat varieert per land en staat op de landenpagina’s verder toegelicht. Als je relatief dicht bij huis wilt blijven en toch wilt genieten van een grote variatie aan natuur- en cultuurverschijnselen, dan is een groepsreis Europa de ideale gelegenheid!

Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!