Resultaten worden geladen

Wandelvakantie Spanje

Trek je wandelschoenen aan en ga mee op wandelvakantie. Spanje ligt op het Iberisch schiereiland en bestaat uit het vasteland grenzend aan Portugal en Frankrijk en de twee eilandengroepen: De Balearen en de Canarische eilanden. Het Spaanse binnenland kenmerkt zich door de hoge bergtoppen en de groene landschappen. De zuidelijke streek Andalusië, laat zich van een sfeervolle kant zien tijdens de wandelvakantie langs de Spaanse steden: Málaga, Granada en Cordoba. Terwijl Mallorca, één van de eilanden, zich van een magische kant laat zien; de prachtige kuststroken met uitzicht op zee. Kortom, tijdens het wandelen zie je alles vanaf een bijzonder perspectief in het veelzijdige en temperamentvolle España!

Op stap in de Siera de Gredos 

Een wandelvakantie in de Siera de Gredos, in het midden van Spanje, is een unieke ervaring. Dit granieten landschap heeft vele meren, keteldalen, kloven en ruige pieken tot wel 2600 meter hoogte. Onze wandelvakantie brengt je langs de mooiste plekjes terwijl je door de ongerepte natuur van deze magnifieke bergketen loopt.

Ontdek het Maestrazgo-gebergte

Het Maestrazgo-gebergte is één van de prachtige, geïsoleerde bergstreken in het binnenland van Spanje! De hoogste toppen zijn tot 1700 m hoog. Tijdens deze wandelvakantie gaan we bijvoorbeeld te voet over de pelgrimsroute naar het heiligdom van San Pedro de la Roqueta. We wandelen ook naar het hoogste dorp op onze route; het indrukwekkende La Cañada de Benatanduz (1420 m) en gaan we naar Cantavieja. Reis je graag buiten de gebaande paden, dan is deze wandelvakantie perfect door het weinige toerisme in deze streek.

Maak een wandelvakantie in Andalusië 

Beleef dé cultuurstreek Andalusië eens op een andere manier. We ruilen de toeristische wegen in voor authentieke wandelpaden. In een kleine groep start je deze wandelreis in Canillas de Albaida en gaan we vanuit daar op pad naar Casa la Montosa en naar de kloofvallei van de Río Cájula. Tijdens deze wandelvakantie combineren we prachtige natuur met steden als Málaga, Granada en Córdoba. Deze streek is in het bezit van een rijke cultuur met invloeden van Romeinse, Joodse, Moorse en christelijke invloeden.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven