Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.


Bewust op Reis

We sturen onze reizigers dit voorjaar bewust op pad. Boek je nu een geselecteerde reis met vertrek in de periode van februari-april 2019, dan ontvang je namelijk:

  • Dopper waterfles
  • WakaWaka Power+ solar charger
  • Standaard CO2-compensatie van je reis

Bekijk de actie
Bewust op Reis
Familieweken actie

Sawadee Familieweken

Maak nu je familiereisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer tijdelijk van de volgende voordelen: een WakaWaka Power+, omboekgarantie en €20,19 aanbetalen i.p.v. 20% van de reissom.

Bekijk de actie

Myanmar actie

€100,- korting per persoon + extra's

Bekijk het aanbod
Sawadeals
€20,19 actie

€20,19 Aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,19 actie' waarbij iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2019, slechts €20,19 aanbetaalt in plaats van 20% van de reissom.

Bekijk de actie

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!