Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Met KLM naar Zuidelijk Afrika

Altijd al de Big Five willen spotten, Kaapstad willen aanschouwen vanaf de top van de Tafelberg of willen wandelen over de eindeloze vlaktes in Nambië? Dan is nu een perfect moment! Je ontvangt nu tijdelijk €100,- op diverse reizen naar Zuidelijk Afrika!

Bekijk het aanbod

Familie Last Minutes

De zomer staat inmiddels voor de deur en de zomervakantie komt snel dichterbij. Twijfelen jullie nog of jullie deze zomer op reis gaan? Dan is nu het moment om de knoop door te hakken! Op veel familiereizen bieden we namelijk tijdelijk lastminutekorting aan. Deze korting kan oplopen tot € 150 per persoon. Maar wees snel, want er zijn op sommige reizen nog maar enkele plekken beschikbaar.

Bekijk het aanbod
Familie Last Minutes

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Op deze meest afgelegen, onherbergzame, koude plek kan geen mens wonen. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. Op verschillende pool-vertrekken hebben wij hoge kortingen tot wel €2000,-

Bekijk het aanbod

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod