Overzicht van lopende acties en promoties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Benieuwd naar deze unieke plekken op aarde? Boek dan tijdelijk jouw reis met kortingen die kunnen oplopen tot wel € 3.699 p.p.!

Bekijk het aanbod

Sawadee United

Zonder onze lokale agenten, lokale reisbegeleiders, chauffeurs, koks, en vele anderen kunnen wij niet de unieke ervaringen bieden die je bij onze reizen krijgt. In veel landen is het toerisme de grootste bron van inkomsten voor de lokale bevolking. Ook de mensen met wie wij samenwerken zijn van deze inkomsten afhankelijk. Help je mee? Bekijk hier onze lokale projecten welke jij kan steunen.

Bekijk de actie

Pop-Up reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.

Bekijk de pop-up reizen