Resultaten worden geladen

Rondreis Kaapverdië

In Kaapverdië vind je op het eiland Fogo de Pico de Fogo, een actieve vulkaan, terwijl je op de rest van Santiago geniet van een schitterende groene omgeving. Elk eiland is dus uniek en als je eens écht een bijzondere rondreis met veel wandelingen wilt maken, ga dan naar Kaapverdië. Een wandeling op deze eilandengroep is dé manier om de veelzijdige natuur op deze eilanden te ontdekken. Van eucalyptusbomen tot heerlijke sappige mango’s, klaar om geplukt te worden!

Kaapverdië is een relatief onbekend paradijs 

Voor degene die nog nooit van Kaapverdië of de Kaapverdische eilanden heeft gehoord; dit is een eilandengroep voor de westkust van Afrika. Deze 10 eilanden hebben een vulkanische oorsprong en dat is goed zichtbaar in het landschap; prachtig om per voet te ontdekken! Voor de Nederlandse zonliefhebbers is er goed nieuws: op Kaapverdië is onze grote gele vriend áltijd aanwezig. Ook daalt de temperatuur nooit onder de 20 graden. Het is hier dus hoe dan ook goed toeven.

Wandelen op Kaapverdië 

Eenmaal in Kaapverdië zijn wandeltochten niet uit te sluiten. Dit is namelijk de beste manier om een goede indruk te krijgen van de bijzondere en zeer gevarieerde natuur. Zo loop je het ene moment naar de top van een prachtige vulkaan, terwijl je het andere moment omringd wordt door bananen- en suikerrietplantages. Maar ook vruchtbare valleien, groene heuvels en landbouwakkers kom je hier veelvuldig tegen. Dát is nog eens wat anders dan de Nederlandse bossen!

Maak je rondreis op Kaapverdië afwisselend 

Een rondeis Kaapverdië is gevuld met mooie wandelingen en bijzondere accommodaties; zo slaap je de ene keer in een luxe hotel en de andere keer in een klein pension gerund door een lokale familie. Een mooie manier om ook de gastvrije bevolking van de eilanden te leren kennen. Daarnaast kun je op Kaapverdië natuurlijk heerlijk ontspannen en relaxen. Bijvoorbeeld op de prachtige stranden van het eiland São Vicente!

Naar boven