Resultaten worden geladen

Familiereis Cambodja

Het mysterieuze Cambodja is een spectaculair land voor een familiereis. Het reusachtige tempelcomplex van Angkor Wat en de grootte en schoonheid van deze tempels zullen een diepe indruk maken op jou en je gezin. Naast de Angkor tempels is er nog veel meer te ontdekken in Cambodja, waaronder prachtige koningspaleizen, ongerepte jungle, mysterieuze tempelsteden en een bijzondere cultuur. Daarnaast kan je meer leren over de interessante maar treurige geschiedenis van Cambodja en genieten van de gastvrijheid van de vriendelijke lokale bevolking.

De tempels van Angkor

Breng tijdens een familiereis naar Cambodja zeker een bezoek aan de prachtige tempel Angkor Wat. Deze hindoeïstische tempel wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld. Werkelijk op alle vlakken is deze tempel indrukwekkend. Laat je overdonderen door de bijzondere uitstraling, schoonheid, omvang en de mooie afwerking van dit bouwwerk. 

Verspreid in het junglegebied van Angkor zijn nog meer tempels te vinden. Bezoek tijdens je reis bijvoorbeeld de grote Preah Khan tempel, voor de bijzondere aanblik van bomen vergroeid met indrukwekkende ruïnes. Bewonder de Bayon van de tempel Angkor Thom, of waan je in de bomenrijke tempel Ta Prohm. Hier groeit de jungle gewoon door de tempel heen.

Bekijk onze reizen naar Cambodja per reissoort: 

Naar boven