Resultaten worden geladen

Rondreis Hongarije

Ga mee met Sawadee op groepsreis naar Hongarije en ontdek op een actieve manier dit prachtige land in Oost-Europa. Fiets tijdens je reis door de mooie landschappen, heuvels bossen, dorpjes en rivieren. Kies voor een 8-daagse fietsroute van Vienna naar Boedapest of fiets in 11 dagen van Praag naar Boedapest. 

De Donau 

De Donau is de belangrijkste rivier van Hongarije en is op de Wolga na de langste van Europa. De rivier ontspringt in het Zwarte Woud in Duitsland en is ongeveer 2888 kilometer. Voordat de rivier in de Zwarte Zee uitmondt komt hij door 10 landen. Bijzonder aan de Donau is dat het de enige rivier is die in oostelijke richting stroomt. 

Bezoek het bruisende Budapest 

Tijdens de rondreis Hongarije bezoek je onder andere de levendige stad Budapest. De Donau stroomt door de stadsdelen Buda en Pest. In de stad zijn heel veel activiteiten te doen. Wandel over de kettingbrug, boek een rondvaart over de Donau of maak een ritje in een van de mooiste tramlijnen ter wereld. De kettingbrug is een beroemde brug in Boedapest en was de eerste brug die de twee verschilleden zijden van de stad met elkaar verbond. Met de tram rij je langs de Donau en kan je genieten van het mooie uitzicht op de heuvels van Boeda.

Naar boven