Resultaten worden geladen

Ontdek de natuurparken van Canada

Het westen van Canada biedt natuurliefhebbers heel veel moois. Hier vind je prachtige natuurparken die ieder een eigen karakter hebben. Breng een bezoek aan Wells Gray, Jasper, Banff en Yoho. In Wells Gray is het leuk kamperen. Hier bevinden jullie je echt midden in de bush! Jullie zullen hier ongetwijfeld wilde dieren treffen zoals beren, coyotes, rendieren en elanden. Houden jullie van kanoën? Maak dan een tocht over Clearwater Lake, hier is het water zo schoon dat je er direct uit kan drinken.

In Jasper bevinden jullie je in een andere provincie van Canada waar de immense Rocky Mountains het landschap tekenen. Dit park staat vooral bekend om zijn wild, zoals bevers, elanden, sneeuwgeiten, herten, rendieren, wolven, grizzlyberen en zwarte beren.  

Het oudste nationale park van Canada is Banff. Hier kunnen jullie volop meedoen aan buitenactiviteiten zoals wandelen en kanoën of je komt bij in het stadje Banff waar je kan ontspannen in een natuurlijk heet waterbad.  In Yoho Nationaal Park vinden jullie de meest prachtige berglandschappen en watervallen. Het is hier heerlijk wandelen of race door het ruige landschap op een stoere mountainbike. 

Naar boven