Reizen naar Peru weer mogelijk volgens programma
< Terug naar overzicht
Reizen naar Peru weer mogelijk volgens programma

Reizen naar Peru weer mogelijk volgens programma

Het reisadvies voor de regio Puno in Peru is afgeschaald van oranje naar geel. Dit betekent dat onze reizen naar Peru weer volgens de oorspronkelijke routes kunnen worden uitgevoerd.

Vanwege de sociale onrust met vele (gewelddadige) stakingen en wegblokkades in de omgeving van Puno en het Titicacameer, gold voor dit gebied een negatief reisadvies. Hierdoor waren wij genoodzaakt onze reizen met vertrek op 15 mei 2023 en 5 juni 2023 aan te passen, met extra verblijf in en rondom Cusco in plaats van in Puno. Nu de rust ook in dit gebied is wedergekeerd is het reisadvies van de Nederlandse overheid gewijzigd van oranje naar geel. Hierdoor wordt het weer mogelijk om onze reizen naar Peru op de normale manier uit te voeren, inclusief een bezoek aan Puno en het Titicacameer. Zodra de aanpassing van de routes is bevestigd door onze lokale agent, zullen alle deelnemers van de reizen in kwestie opnieuw een wijzigingsbrief ontvangen. 

Denk je na over een reis naar Peru en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Sawadee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte