Reischeque t.w.v. €2550,50 uitgereikt op de Vakantiebeurs
< Terug naar overzicht
Reischeque t.w.v. €4550,50 uitgereikt op de Vakantiebeurs

Reischeque t.w.v. €4550,50 uitgereikt op de Vakantiebeurs

Afgelopen week vond in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. In ons reizigerscafé zijn vele enthousiaste reizigers langsgekomen voor een gesprek met onze reisexperts, een lekker bakje koffie en het boeken van een reis. 

Zaterdag mochten wij tijdens onze vaste klanten borrel twee wel hele speciale gasten ontvangen: Martin en Ria Houtzager. Zij boekten in de periode van 27 t/m 31 december een reis en maakten daarmee kans om de gehele reissom van hun boeking terug te winnen. Op 6 januari werden zij verrast met het nieuws dat zij de gelukkige winnaars waren en afgelopen zaterdag namen zij de reischeque t.w.v. €4550,50 in ontvangst. 


"Blij verrast dat we wakker gebeld werden met de mededeling dat we onze reissom teruggewonnen hebben. Je ziet zo'n actie en denkt dan dat winnen wij nooit"
, aldus Martin en Ria. Nogmaals gefeliciteerd en een hele fijne reis gewenst naar het prachtige Sri Lanka! 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram of Facebook.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Sawadee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte