Singlereis Kenia - Unieke singlereizen met Sawadee


Resultaten worden geladen

Singlereis Kenia

Kenia is een fantastische bestemming voor wie van natuur en safari houdt. Tijdens de singlereizen door Kenia reizen we onder andere af naar het Samburu reservaat waar we onderweg heel veel wild tegen zullen komen. Op gamedrive in Lake Nakuru Nationaal Park zien we duizenden flamingo's en een heleboel neushoorns. Ook maken we in Kenia kennis met de kleurrijke bevolkingsgroepen, de Masai en Samburu en bezoeken we een theeplantage. Een singlereis door Kenia zal je niet snel vergeten!

Waarom op singlereis naar Kenia?

Liever niet in je eentje naar Kenia? Geen paniek! Tijdens onze singlereizen naar Kenia reis je met een groep gelijkgestemden door dit prachtige land. Zo kan je alleen op reis, maar toch samen met andere reizigers al het moois van Kenia ontdekken. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om je eigen plan te trekken.

Op safari in Kenia

Liefhebbers van avontuur en echte wildernis zullen Kenia een paradijs vinden. Maak een game drive in het spectaculaire Amboseli of Masai Mare Nationaal Park en ga op zoek naar de Big Five. Door uitgestrekte landschappen rijd je in een minibusje langs kuddes zebra’s, gnoes, olifanten, giraffen en buffels. Houd ondertussen je verrekijker bij de hand, want leeuwen, cheeta’s en luipaarden zitten meestal goed verstopt in de vele bosjes. Observeer de interactie tussen leeuwen en zebra’s en bekijk tijdens zonsondergang de drinkende olifanten die vrolijk door het water stampen. 's Avonds tijdens het kampvuur is er gelegenheid om na te genieten van deze bijzondere safari-dag, terwijl je op de achtergrond het gesnuif van de nijlpaarden of een verre brul van een leeuw hoort.

Bekijk onze reizen naar Kenia per reissoort:

Naar boven