Resultaten worden geladen

Singlereis Peru

Ontdek veelzijdig Peru tijdens een van onze singlereizen! Peru is een prachtige bestemming voor wie alleen op reis wil. Je bezoekt verschillende overblijfselen van het mysterieuze Incarijk en wordt verrast door de prachtige natuur. 

Hoogtepunten singlereis Peru

Tijdens een singlereis door Peru mag een bezoek aan een van de zeven wereldwonderen, Machu Picchu, natuurlijk niet ontbreken. De beroemde verborgen Incastad ligt grote hoogte tussen de Andestoppen. Daarnaast maken we wandelingen door de prachtige natuur van Colca Canyon en bezoeken we Cuzco, ooit de hoofdstad van het machtige Incarijk.

Waarom een singlereis naar Peru?

Wat een singlereis door Peru zo bijzonder maakt zijn niet alleen de bekende bezienswaardigheden. Door de hele reis heen zie je de prachtige natuur en maak je kennis met de kleurrijke bevolking. Tijdens de singlereis wordt de weg gewezen door een deskundige reisbegeleider en reis je met gelijkgestemden waarmee je samen geniet van dit bijzondere land. Uiteraard is er ook genoeg tijd om alleen op pad te gaan of voor optionele excursies. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rainbow Mountain of de Incatrail? Zo wordt alleen op reis een plezierig avontuur! 

Bekijk onze reizen naar Peru per reissoort:

Naar boven