Resultaten worden geladen

Singlereis Jordanië

Jordanië is een fantastische bestemming voor een korte en avontuurlijke singlereis. Tijdens een singlereis door Jordanië zal je verrast worden door wat dit land allemaal te bieden heeft. We reizen door de Wadi Rum woestijn, drijven op de Dode Zee en bezoeken uiteraard een van de zeven wereldwonderen; de eeuwenoude stad Petra. 

Slapen onder de sterren in een totaal andere wereld

Op slechts een paar uurtjes vliegen begeef je jezelf in een volkomen andere wereld. Tijdens de tweedaagse tocht door de Wadi Rum woestijn zullen we overnachten in een boeiedenkamp waar je betoverd zal worden door een prachtige sterrenhemel en de lokale bevolking ontmoet. Ook de minder bekende gebieden van Jordanië zullen tijdens de singlereizen aan bod komen. Zo bezoeken we Jerash, Madaba en Aqaba.

Waarom een singlereis naar Jordanië?

Heb je geen reispartner maar wil je toch graag op reis naar Jordanië? Dan is een singlereis de perfecte oplossing. Tijdens de singlereizen door Jordanië wordt je begeleid door een van onze deskundige reisbegeleiders en kan je samen met je groepsgenoten genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Ook is zijn er genoeg mogelijkheden om zelf op pad te gaan.

Bekijk onze reizen naar Jordanië per reissoort:

Naar boven