Resultaten worden geladen

Wandelvakantie Frankrijk

Frankrijk is al jaren een populair vakantieland en ook voor wandelaars is hier meer dan genoeg te beleven. Trek je wandelschoenen dus maar aan en maak je klaar voor een wandelvakantie in Frankrijk. Elk jaar weer bezoeken vele toeristen dit prachtige land. Frankrijk heeft namelijk een aantal schitterende gebieden waar je doorheen kan wandelen. De prachtige natuur zorgt voor schitterende wandelroutes door een gevarieerd landschap.

Maak een wandelreis naar Corsica!

Het Franse eiland Corsica is niet alleen heerlijk vertoeven, het is ook nog eens enorm geschikt voor een wandelvakantie. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in Corsica. Het eiland bestaat uit prachtige natuur, ruige kliffen, mooie witte zandstranden en veel bergen met toppen die boven de 2.000 meter uitkomen. Een fantastische mix voor mooie wandelingen. Corsica kent dan ook heel veel mooie wandelroutes, waarvan de bekendste de GR20 is. Deze route is bijna 200 kilometer lang en wordt gezien als een van de mooiste en zwaarste wandelroutes van Europa.

Het schiereiland Cap Corse  

Cap Corse is het meest noordelijke puntje van het eiland Corsica in de Middellandse zee. Het is een populaire bestemming op het eiland vanwege de prachtige natuur en de kronkelende wegen, maar er is meer te beleven. Zo zijn er hier meerdere kleine steden en dorpen te vinden, de dorpen hebben niet veel te maken met de buitenwereld en zien er hierdoor nog traditioneel en authentiek uit.

Naar boven