< Terug naar resultaten

22-35ers reis Thailand, Laos & Cambodja

Actie, avontuur en cultuur in Aziatische pareltjes

21 dagen vanaf € 3.179 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Waarom deze reis?

 • Bezoek aan de indrukwekkende Angkor Wat tempels
 • Avontuurlijke 3-daagse trekking in het noorden van Laos
 • Relaxte afsluiter op het paradijs eiland Koh Chang
 • Fietstour in de voormalige koningsstad Luang Prabang
 • Tijdsbesparende vlucht van Vientiane naar Phnom Penh

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • 1 van 5

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • 2 van 5

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • 3 van 5

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • 4 van 5

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • 5 van 5

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  3 van 5
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • 1 van 5

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 2 van 5

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 3 van 5

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 4 van 5

   Comfortabelere, luxere accommodaties

  • 5 van 5

   Bijzondere Premium accommodaties

  3 van 5

Route 21 daagse 22-35ers reis Thailand, Laos & Cambodja

Tijdens deze 22-35ers reis Thailand, Laos en Cambodja ontdek je bijzondere dorpen en steden zoals Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Phnom Penh en Siem Reap. Onderweg zullen we ons verdiepen in de rijke cultuur en geschiedenis van Laos en Cambodja. Bovendien gaan we op ontdekkingstocht in de natuur tijdens een avontuurlijke 3-daagse trekking in het noorden van Laos, waar we de nacht doorbrengen in een homestay. In de omgeving van Siem Reap bezoeken we de indrukwekkende Angkor Wat tempels en maken we een hike in de Kulen Jungle. Last but not least, sluiten we de onvergetelijke reis af op het paradijs eiland Koh Chang in Thailand.

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Bangkok
 2. Dag 2 - aankomst Bangkok
 3. Dag 3 - vlucht naar Luang Prabang
 4. Dag 4 - Luang Prabang / fietstour door de stad
 5. Dag 5 - Luang Prabang / lokale dorpjes en Kuang Si Waterval
 6. Dag 6 - Luang Prabang / trekking in het noorden dag 1
 7. Dag 7 - trekking dag 2
 8. Dag 8 - trekking dag 3 / Huai Kha waterval en Nong Khiaw
 9. Dag 9 - naar Vang Vieng
 10. Dag 10 - Vang Vieng / vrije dag
 11. Dag 11 - Naar Vientiane
 12. Dag 12 - vlucht naar Phnom Penh
 13. Dag 13 - Phnom Penh / bezoek Tuol Sleng museum, Killing fields en streetfood tour
 14. Dag 14 - naar Siem Reap
 15. Dag 15 - Siem Reap / bezoek Angkor Wat tempels
 16. Dag 16 - Siem Reap / wandeltocht in Kulen jungle
 17. Dag 17 - naar Koh Chang eiland
 18. Dag 18 - Koh Chang / vrije dag
 19. Dag 19 - Koh Chang / vrije dag
 20. Dag 20 - naar Bangkok
 21. Dag 21 - aankomst Amsterdam
Bekijk Route 20 daagse 22-35ers reis Laos, Cambodja

Met andere twintigers en dertigers de wereld over

Reizen voor twintigers en dertigers, die unieke ervaringen willen opdoen, in zijn voor avontuur en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Ontdek samen de schoonheid van andere culturen en de wilde natuur. Op de mooiste plekken van deze aarde wisselen enerverende activiteiten en momenten van ontspanning zich af. Nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten gegarandeerd, de wereld ligt aan je voeten; have fun!

Actie, avontuur en cultuur in Aziatische pareltjes

Deze reis voert je door drie landen waarbij Laos en Cambodja nog onbekende parels zijn die het ontdekken meer dan waard zijn. We reizen per bus, trein, boot en we maken twee tijdbesparende regionale vluchten, van Bangkok naar Luang Prabang en van Vientiane naar Phnom Penh. In het noorden van Laos reizen we een traject per trein, de nieuwe, door Chinezen gebouwde, hogesnelheidslijn. Verder reizen we grotendeels per bus waarbij we lange reisdagen zoveel mogelijk beperken. We slapen in eenvoudige tot comfortabele hotels en guesthouses. Tijdens de trekking slapen we in een homestay en op het eiland Koh Chang sluiten we de reis af in een heerlijk resort aan het strand.

Bruisende koningsstad Luang Prabang

Na een overnachting in de Thaise hoofdstad Bangkok begint de reis in de historische koningsstad Luang Prabang, gelegen aan de oevers van de Mekong rivier. Hier gaan we dieper in op de rijke cultuur van Laos terwijl we de stad per fiets verkennen. Luang Prabang staat bekend om zijn overvloed aan prachtige tempels, elk met zijn eigen verhaal. Ontdek het maar! Een absolute must-see is de levendige avondmarkt, waar iedereen kan genieten van het smakelijke Laotiaanse eten dat wordt aangeboden bij de talloze marktkraampjes. Voor de culinaire reizigers onder ons, is er zelfs de mogelijkheid om je kennis van de Laotiaanse keuken op te schroeven tijdens een optionele kookles. 

Trekking door dorpjes, jungle en langs watervallen

In het noorden van Laos trekken we de wandelschoenen aan en met een flinke dosis energie gaan we een 3-daagse trekking maken in het noorden van Laos. Het is een unieke kans om de lokale cultuur van dichtbij te ervaren en het authentieke leven van de plaatselijke bevolking te leren kennen in de charmante Laotiaanse dorpjes. Terwijl we ons een weg banen door dit prachtige landschap, worden we omringd door ongerepte jungle en watervallen. 's Avonds, wanneer de zon ondergaat, delen we onze mooie verhalen en ervaringen. 

Kajakken of tuben langs schilderachtige karstbergen

In Vang Vieng ontdekken we de de prachtige omgeving van karstbergen, schilderachtig gelegen aan de Nam Song Rivier. Hier kun je relaxen, maar ook tuben of kajakken. We reizen verder naar Vientiane, de dorpse hoofdstad van Laos. Een korte stadstour brengt ons langs de hoogtepunten van deze interessante stad.

Indrukwekkend Cambodja: Phnom Penh en Angkor Wat

We nemen een vlucht van Vientiane naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Hier brengen we een bezoek aan de indrukwekkende killing fields en kom je meer te weten over het verschrikkelijke regime van de Rode Khmer. We reizen door naar het bruisende Siem Reap waar we een bezoek brengen aan de Angkor Wat tempels. Het tempelcomplex is het grootste ter wereld en adembenemend mooi. Mocht je nog meer van de natuur willen ervaren, dan kun je dat doen tijdens een hike in de Kulen Jungle.

Relaxte afsluiting op het Thaise eiland Koh Chang

Na een indrukwekkende reis door Laos en Cambodja, gaan we de reis relaxt afsluiten op het strand van Koh Chang, in het noorden van Thailand. We steken de grens over bij Poi Pet en rijden naar de haven bij Trat om de boot naar het eiland te pakken. Hier heb je nog enkele dagen om het eiland leven te proeven en leuke activiteiten te ondernemen op het strand of de onderwaterwereld te verkennen door te snorkelen. Of neem een duik bij één van de watervallen op het eiland. Met een verfrissend drankje in de hand kun je in elk geval proosten op een prachtige reis die je samen met je reisgenoten hebt beleefd!

22-35ers reis Thailand, Laos & Cambodja

Actie, avontuur en cultuur in Aziatische pareltjes

image
21 dagen vanaf € 3.179 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven