Goed verzekerd op reis

Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kunnen flink in de papieren lopen. Wie goed verzekerd op reis gaat voorkomt hoge kosten. Dit is de reden dat we een individuele reisverzekering verplicht stellen. Deze verzekering kun je eenvoudig bij ons afsluiten. Sawadee Reizen biedt in samenwerking met a.s.r. een reisverzekering aan die in alle noodzakelijke dekkingsgebieden voorziet. A.s.r. is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist en zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Tijdens je reis of vakantie word je in noodgevallen direct geholpen. Overal ter wereld! Je hoeft daarvoor alleen maar te bellen met de a.s.r. Hulplijn. Daar staan dag en nacht professionele hulpverleners voor je klaar om je in je eigen taal te helpen bij pech, ongevallen, ziekenhuisopnamen en calamiteiten.

De verzekeringen zijn speciaal op de reizen van Sawadee afgestemd. Een verzekering is eenvoudig af te sluiten bij het boeken van je reis. Ga je drie aaneengesloten weken of meerdere keren per jaar op reis? Dan is het al gauw voordeliger om te kiezen voor een doorlopende verzekering. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van a.s.r. provisie.

Bekijk meer verzekeringen van a.s.r. die je via Sawadee kunt afsluiten:

Raadpleeg altijd de polisvoorwaarden van je verzekeringen:

Belangrijk:  voor het afsluiten van een reisverzekering moet u een Nederlandse ziektekostenverzekering hebben. Uitzondering voor grensbewoners in België en Duitsland; uw eigen ziektekostenverzekering dient dekking te hebben voor medische kosten in het land waar u naartoe reist.

Schade

Heb je schade en ben je verzekerd bij a.s.r., dan kun je via de website van a.s.r. je schade melden. Gebruik hiervoor onderstaande link:

Schadeclaims indienen | a.s.r.

A.s.r. zal bij de schadeclaim vragen om een aantal digitale documenten zoals de boekingsbevestiging. Heb je deze niet meer in je bezit of heb je hulp nodig bij je claim, neem dan contact met ons op via 020-4202220.

Klachten

Heb je een klacht en ben je verzekerd bij a.s.r., dan kun je via de website van a.s.r. je klacht melden. Gebruik hiervoor onderstaande link:

Klacht indienen | a.s.r.

Verzekeringskaarten

Als je een verzekering afsluit ga je akkoord met de digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. Hieronder zijn de verschillende verzeringskaarten te vinden:

Kortlopende reisverzekering | a.s.r.
Kortlopende annuleringsverzekering| a.s.r.
Doorlopende reisverzekering | a.s.r.

Naar boven