Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

Vliegen met KLM

Op een groot deel van de bestemmingen vliegt Sawadee met KLM. Daardoor kun je vaak gebruik maken van een directe vlucht. Samen met Air France en de andere partners in SkyTeam, bestrijkt KLM een uitgebreid netwerk naar veel bestemmingen.
KLM investeert fors in extra comfort, met nieuwe vliegtuigen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De nieuwe toestellen hebben een groot bereik zodat steeds meer bestemmingen non-stop bereikbaar worden. De jongste aanwinsten, de Boeing 787-9, 787-10 en de Embraer E195-E2, zijn vriendelijker voor het milieu, zuiniger en stiller.

On board entertainment
Uiteraard biedt KLM een interactief audio/videosysteem op de intercontinentale vluchten. Aan boord heb je zelfs de keuze uit maar liefst 1200 uur entertainment. Zo kun je onbeperkt genieten van films, populaire series, documentaires en muziek in steeds meer genres en interactieve spelletjes. KLM breidt de keuze aan entertainment voortdurend uit, bovendien kun je je tijd aan boord ook nuttig besteden aan bijvoorbeeld een van de vele talencursussen.

Eten op hoog niveau
Op sommige intercontinentale vluchten kun je letterlijk proeven van het land waar je naartoe gaat. KLM introduceert de maaltijd die het reisdoel weerspiegelt. Op een vlucht naar China bijvoorbeeld geniet je van typisch Chinese gerechten. Je kunt ook blijven kiezen voor een westerse maaltijd als je daar meer trek in hebt.
Ook met speciale dieetwensen kun je prima eten op de intercontinentale vluchten. KLM biedt een keuze uit 14 verschillende speciaal samengestelde maaltijden, variërend van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm. Geef je wensen wel tijdig (liefst bij boeking) door. Voor de kleintjes zijn er natuurlijk lekkere en gezonde kindermaaltijden.

> Bekijk ons reisaanbod

 

Stem & Win
Win een droomreis voor 1 persoon

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!