Rondreis Swaziland | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Swaziland

Het mooie Swaziland ligt in het zuiden van Afrika en is omsloten door Zuid-Afrika en Mozambique. Alhoewel Swaziland aan Zuid-Afrika grenst, is het een totaal andere belevenis en bevind je je in een hele andere wereld. Geniet tijdens een rondreis in Swaziland van indrukwekkende berglandschappen, suikerrietplantages, diep ingesneden rivieren en authentieke Afrikaanse dorpjes. Een traditionele Swazidans, tijdens een heerlijke braai (barbecue), maken jouw reis compleet. Swaziland is een bijzondere rondreis bestemming en perfect om te ontdekken tijdens één van de groepsreizen met Sawadee.

Op safari tijdens je rondreis in Swaziland 

Tijdens een safari in Zuidelijk Afrika heb je een grote kans om zebra’s, giraffen, krokodillen en nijlpaarden te spotten. Tijdens een rondreis met Sawadee krijg je ook de mogelijkheid om een game walk te maken. Hierbij omgeef je je samen met de groep en een aantal gidsen met kleine wilde dieren die niet of nauwelijks gevaarlijk is. 

Bekijk onze reizen naar Swaziland per reissoort: 

Naar boven
 

Alleen dit weekend!
Boek & krijg een Bever cadeaubon t.w.v €150


Boek t/m zondag 5 februari jullie familiereis en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €150 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
Vul in het kortingscodeveld in het boekingsformulier de volgende kortingscode in: FAMILY