Deskundige reisbegeleiding

Hieronder lees je meer over onze reisbegeleiders en hun passie, hun land en/of hun bijzondere leven. Via het zoekfilter kun je jouw reisbegeleider terugvinden en alvast meer over hem/haar te weten komen.

Uitgelichte reisbegeleiders


Alle reisbegeleiders

Deskundige reisbegeleiding

Onze reisbegeleiders zijn professioneel en gepassioneerd. Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie en vrijwel allemaal hebben ze een intensieve, door Sawadee ontwikkelde, meerdaagse training gevolgd. De reisbegeleider zorgt ervoor dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt en is het eerste aanspreekpunt in het geval van calamiteiten. Onze reisbegeleiders beantwoorden graag je vragen, maar zij zijn geen wandelende reisgids. Wie veel wil weten over een land adviseren we dan ook om zelf een goede reisgids mee te nemen. Veel van onze reisbegeleiders zijn gedurende langere tijd in het buitenland. Dit betekent dat zij soms niet samen met de groep vanaf Schiphol vertrekken, maar bij aankomst op het vliegveld op je staan te wachten.

Lokale reisbegeleiders

Ook onze lokale Engelssprekende reisbegeleiders hebben jarenlange ervaring en een intensieve training achter de rug. Lokale reisbegeleiders spreken de taal van het land kunnen veel vertellen over de cultuur en tradities van hun land. De ervaringen zijn zeer positief. Met zeer veel kennis en enthousiasme leiden lokale reisbegeleiders onze groepen door hun land.

Onze reisbegeleiders krijgen een gemiddeld cijfer van een 8,3!