Schoolvakanties

Alle (school)vakanties op een rij! Voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en natuurlijk de kerstvakantie. Tijd om met het hele gezin op avontuur te gaan. Boek een familiereis naar de zon, de sneeuw of naar de jungle en laad weer helemaal op.

Wanneer je met kinderen op vakantie gaat, ben je altijd gebonden aan die ene periode. De reis móet natuurlijk in de schoolvakantie vallen. Onze familiereizen zijn om die reden dan ook juist in de vakanties gepland. Langere, verre reizen voor in de zomervakantie en kortere reizen dichterbij huis in de herfstvakantie. Zo heeft elke vakantieperiode een op die periode afgestemd aanbod.

Bekijk het gehele reisaanbodZomervakantie

De zomervakantie is de langste vakantie en deze leent zich dan ook voor het maken van een verre reis. Hebben jullie altijd al het mysterieuze Machu Picchu in Peru willen ontdekken? Of staat Vietnam nog op jullie lijstje om te bezoeken? Deze landen en vele andere kun je in 3 weken ontdekken dus daar heb je in de zomer alle tijd voor!

Bekijk het reisaanbod in de zomervakantie
Zomervakantie
Herfstvakantie

Herfstvakantie

De korte herfstvakantie is ideaal om er even tussenuit te gaan. Laat het vaak druilerige weer in Nederland achter jullie en geniet van de warmte in bijzonder Jordanië of Marokko. Deze bestemmingen liggen op maar zo'n 5 uur vliegen van Amsterdam en je bent even in een heel andere wereld. Vind je dit toch te ver? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Spanje of de Azoren

Bekijk het reisaanbod in de herfstvakantie

Kerstvakantie

De kerstvakantie is de tijd voor familie en warmte. Heb je zin om er-op-uit te gaan? Dan kun je in deze periode van vaak ruim 2 weken (per school kan de periode en lengte verschillen) veel verschillende kanten op. Op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika bijvoorbeeld. Zoek je graag de sneeuw op dan is de korte Lapland reis juist iets voor jullie. Ook Thailand of Indonesië behoren in deze periode tot de mogelijkheden.

Bekijk het reisaanbod in de kerstvakantie
Kerstvakantie
Voorjaarsvakantie (krokusvakantie)

Voorjaarsvakantie (krokusvakantie)

Heb je wel zin in sneeuw, maar zijn jullie geen wintersport fans? Dan is deze vakantie van een week is een mooie gelegenheid om het witte Lapland te ontdekken. Maak een spectaculaire huskysledetocht, bezoek een rendierboerderij en wie weet spotten jullie wel het magische Noorderlicht! Zeg zou zelf, dat is toch veel toffer dan op wintersport? Wil je toch liever richting de zon, dan is Egypte of het altijd zonnige Jordanië ook deze vakantie een mooie bestemming.

Bekijk het reisaanbod in de voorjaarsvakantie

Meivakantie

De meivakantie is net even langer dan de andere 'tussendoor'-vakanties. Dit maakt het de ideale periode om bijvoorbeeld Azië te ontdekken. Wat dacht je van de tempels en stranden van Thailand of Thailand of Vietnam. Het is ook een goede periode voor Jordanië. In de zomer is het hier veel te warm!

Bekijk het reisaanbod in de meivakantie
Meivakantie