Resultaten worden geladen

Familiereis Bali

Ontdek Bali en Indonesië tijdens een familiereis. Bali is een van de meest paradijselijke eilanden ter wereld!  Echter ontdekken jullie al gauw dat Bali meer te bieden heeft. Het eiland staat o.a. bekend om zijn indrukwekkende rijstvelden. Met een fietstocht over kleine weggetjes samen met de kinderen komen jullie op plekken die jullie anders niet snel zullen zien. Verken de kust van Lovina tijdens het snorkelen en maak kennis met de koraalriffen en prachtig gekleurde vissen. 

Ubud: Het culturele hart van Bali

Het culturele hart van Bali bevindt zich in Ubud. Alles wat je verwacht van Bali komt hier samen. Het is de ideale plek voor het bezoeken van tempels, watervallen en rijstvelden. Tijdens de familiereis naar Bali verblijven we daarom ook zeker in het mooie Ubud. Maak een fietstocht door de schitterende rijstterrassen of struin langs de vele winkeltjes, er is genoeg te doen in Ubud!

Kortom, een familiereis naar Bali en zijn buureilanden staat garant voor een perfect combinatie van avontuur en ontspanning voor het hele gezin.

Bekijk onze reizen naar Bali per reissoort:

Naar boven