Beste reistijd april

Ben je van plan om in april op reis te gaan? Als je op reis gaat, wil je natuurlijk lekker weer. Maar wanneer is dan de beste reistijd voor jouw bestemming? Sawadee heeft voor jou de best te bereizen bestemmingen in april op een rij gezet.

Wil jij graag buiten het hoogseizoen op reis en ben je gek op actieve reizen? Een reis naar Nepal, Marokko of Maleisisch Borneo sluit dan perfect bij jou aan! Laat je betoveren door het prachtige Nepal en kies voor een meerdaagse trekking door de Himalaya. Trekt een warmere bestemming meer jouw aandacht? Dan biedt Maleisisch Borneo de ideale uitkomst. Geniet van temperaturen tussen de 23 en 32 graden en bereid je voor op een rondreis boordevol activiteiten. Maak tijdens je reis kennis met de lokale bevolking en slaap in comfortabele hotels, afgewisseld met eenvoudigere onderkomens. Wandel door de jungle en waan je in een andere wereld! Wil je graag minder ver op reis? Dan is een reis naar Marokko in april perfect doordat het er in die periode nog niet te heet is. Bezoek de vier verschillende koningssteden en maak kennis met ruige 'maanlandschappen'.

Landen met beste reistijd april

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in april goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Argentinië Brazilië Peru Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Madeira Australië Ecuador Cuba Galapagos Costa Rica Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Jordanië Estland Turkije Griekenland Oman Oezbekistan Iran Georgië Armenië Georgië Armenië Japan Rusland Sri Lanka India Rajasthan Ethiopië Nepal Tibet Bhutan India China Myanmar Thailand Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Indonesië Borneo Filipijnen Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos