Beste reistijd februari

Ben je van plan om in februari op reis te gaan? Wij hebben voor jou de best te bereizen landen op een rij gezet!

Heb jij er weleens over nagedacht om een reis binnen Europa te maken? Wil je het wonderlijke noorderlicht aanschouwen en vind jij uitgestrekte natuur en witte landschappen aantrekkelijker dan een bruisende stad? Dan sluit een rondreis Finland misschien wel perfect aan bij jou. Lijkt het je prettiger om onze winters te ontsnappen en ergens anders in een warmer klimaat terecht te komen? Dan is een rondreis Nieuw-Zeelandmisschien wel interessant voor je. Geniet hier van temperaturen tussen de 17 en 23 graden en verbaas je over de verschillende landschappen. Tijdens je reis zie je gletsjers, geisers, vulkanen en adembenemende fjorden.

Landen met beste reistijd februari

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in februari goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Antarctica Nieuw-Zeeland IJsland Patagonië Chili Argentinië Brazilië Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Australië Ecuador Cuba Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Spanje Jordanië Finland Oman Sri Lanka India Orissa Rajasthan Ethiopië Nepal Bhutan India Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Zuid-Afrika Indonesië Indonesië Indonesië Filipijnen Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos