Beste reistijd juni

Wil je in juni op reis? We maken het je makkelijk door de best te bereizen bestemmingen voor je op een rij te zetten!.

Geniet van heerlijke temperaturen op Java en Bali tijdens een reis door Indonesië. In de maand juni is het hier tussen de 24 en 30 graden, waardoor je altijd van een prettige reistemperatuur geniet. Doordat Indonesië langs de evenaar ligt, heerst er over het algemeen een aangename temperatuur. Het regenseizoen duurt vanaf november tot en met mei. Hierdoor is juni de ideale reismaand voor Indonesië! Ook Mongolië leent zich perfect voor een reis in juni. Het is hier weliswaar niet zo warm als in Indonesië, maar juni is een van de weinige maanden waarin de temperatuur in Mongolië aangenaam genoeg is om te reizen. In deze maand is het er tussen de 8 en de 22 graden. In de woestijn kan het in de zomer heet en erg droog zijn. In de overige maanden koelt het (vooral 's nachts) erg af.

Landen met beste reistijd juni

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in juni goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Alaska Arctisch Canada Canada Groenland Spitsbergen Verenigde Staten IJsland Argentinië Brazilië Peru Canarische Eilanden Madeira Azoren Australië Ecuador Galapagos Costa Rica Ghana Senegal Spanje Jordanië Estland Zweden Bulgarije Turkije Griekenland Albanië Montenegro Turkmenistan Oezbekistan Kirgistan Georgië Armenië Georgië Armenië Mongolië Japan Rusland Sri Lanka Rajasthan Ladakh Tibet China Myanmar Thailand Uganda Tanzania Madagascar Malawi Zambia Namibië Zimbabwe Zuid-Afrika Botswana Botswana Indonesië Indonesië Indonesië Maleisië Indonesië Indonesië Borneo Vietnam Vietnam