< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 6 beoordelingen
 • 8 22-12-18

  Ives

  Mooie reis, mooie mix van bezoeken en toch voldoende rust op het einde. Soms vrij lang op de bus, maar anderzijds zie je ook een groot stuk van het land.

 • 8 28-04-18

  Karolien

  Goed gevarieerd programma. Goede verhouding tussen activiteiten en eigen tijd. Goed passend om met kinderen te doen.

 • 8 28-04-18

  Arianne

  Een mooie ervaring! Een goed gevarieerd programma, goed geregeld, zeer geschikt voor kinderen, prima (berzorgde) hotels. Een goede balans tussen chill en adventure. Door deze reis hebben we een goed beeld van Thailand gekregen.

 • 9 24-12-16

  Astrid

  Dit was de eerste keer dat wij een groepsreis hebben geboekt en dit is prima bevallen. We waren met 2 Belgische en 2 Nederlandse families. De activiteiten waren gezamenlijk maar er was ook regelmatig de optie om regelmatig zelf wat te gaan doen met onze familie. De reisleidster had alles goed geregeld samen met de Thaise gids, had een flexibele instelling en was ook erg leuk met alle kinderen. Het vervoer was ook prima geregeld. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

 • 8 24-12-16

  Gert-Jan

  Prima reis, Chill en adventure dekt de lading. Aandachtspunt, meer toespitsen op kinderen, wij volgende de zelfde reis als de volwassen groep.

 • 8 24-12-16

  Ivan

  We maakten een prachtige reis met goede gidsen. Het concept van familiereizen is goed omdat alle deelnemers vanuit een zelfde situatie op reis willen gaan in groepsverband.

Familiereis Thailand Chill&Adventure

Avontuur en relaxen in het voorjaar en met kerst

image
15 dagen vanaf € 1.998 € 1.798
Naar boven