< Terug naar overzicht
Belangrijke informatie voor Sawadee reizigers

Belangrijke informatie voor Sawadee reizigers

Update 24 maart 2020 11:50 uur

Inmiddels is besloten dat naast alle reizen t/m 5 april a.s., ook alle Sawadee-reizen met vertrek t/m 31 mei 2020, niet uitgevoerd zullen worden. De getroffen reizigers hebben hier inmiddels bericht over ontvangen. 
Beste reizigers,


Al 37 jaar organiseren wij avontuurlijke groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. In al die jaren hebben we veel meegemaakt, maar wat er momenteel gaande is in de wereld is ook voor ons ongekend.

Wij staan voor mooie, avontuurlijke en tevens soepel verlopende reizen waarbij je schitterende ervaringen en onvergetelijke reisherinneringen opdoet. Tegelijkertijd staat jouw veiligheid altijd op de eerste plaats. Tot onze grote spijt kunnen je wij dit met de huidige ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus niet langer garanderen. Om deze reden hebben we besloten om (op dit moment) alle vertrekken t/m 31 mei 2020 niet door te laten gaan.

Op dit moment is onze eerste prioriteit om alle klanten, die nog onderweg zijn, zo snel mogelijk en op veilige wijze weer thuis te brengen. Achter de schermen werken onze medewerkers daarom deze weken in verschillende teams het klokje rond. We houden steeds nauw contact met onze lokale vertegenwoordigers, onze reisbegeleiders, de lokale autoriteiten en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Soms worden we daarbij door de gebeurtenissen ingehaald en moeten de reeds gemaakte evacuatieplannen bijstellen. Daarnaast stemmen we ons beleid af met onze collega reisorganisaties en met de ANVR.

Ook nemen onze reisadviseurs op dit moment zoveel mogelijk persoonlijk contact op met onze klanten, die een reis hebben geboekt, die binnenkort zou vertrekken. Zij doen dit op volgorde van de vertrekdata van de reizen. Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat dit voor jouw situatie betekent en we doen er dan ook alles aan om alle reizigers zo goed en zo snel mogelijk te informeren. Door deze extreme situatie gaat dit momenteel soms net iets minder snel dan je van ons gewend bent. We vragen hiervoor je begrip. Ons team in Amsterdam en onze reisbegeleiders ter plaatse doen al het mogelijke en soms zelfs het onmogelijke om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wil je meer informatie en/of heb je nog specifieke vragen, dan verwijs ik je door naar het  overzicht van veel gestelde vragen. Daar vind je antwoord op veel van je vragen.

De impact van het coronavirus is voor de hele reisindustrie echt enorm. Dit geldt niet alleen voor ons hier in Nederland, maar zeker ook voor onze lokale partners en hun personeel ter plaatse. De toekomst mag dan momenteel ongewis zijn, maar er is ook een lichtpuntje. Deze crisis is misschien ongekend maar niet oneindig. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we in de toekomst (hopelijk al heel snel) samen met jou nog veel mooie reisavonturen mogen beleven.

Met vriendelijke groet,

Jan de Ridder | Directeur Sawadee

Laat een reactie achter