Achter de schermen bij Sawadee Reizen | Over ons
< Terug naar overzicht
Een kijkje achter de schermen bij Sawadee Reizen

Een kijkje achter de schermen bij Sawadee Reizen

Op ons kantoor in Amsterdam werken gepassioneerde medewerkers aan de totstandkoming, promotie en verkoop van ons uitgebreide aanbod groepsreizen. Dit aanbod loopt uiteen van familiereizen tot singlereizen en sinds kort hebben wij een nieuw concept: jongerenreizen voor 22-35ers. We hebben vijf jonge en bevlogen medewerkers - die tot deze doelgroep behoren - hierover geïnterviewd. Neem een kijkje achter de schermen!

Mariska (27)

Mariska is marketing medewerker en draagt onder andere zorg voor de Sawadee website.

Wat zoek jij in een reis?
Als ik op reis ga wil ik een land zo goed mogelijk leren kennen. Ik ontdek het liefste de ‘onontdekte’ hoogtepunten en meng me daarnaast ook erg graag tussen de locals. Daarnaast vind ik het erg leuk om tijdens mijn reizen nieuwe mensen te leren kennen en samen mooie nieuwe herinneringen te maken!

Wat vind jij van het nieuwe concept 22-35ers reizen?
Jongerenreizen voor 22-35 jarigen vind ik echt top! Op deze manier heb je de keuze om specifiek alleen met leeftijdsgenoten een land te ontdekken. De reizen zullen namelijk ook meer ingericht zijn op activiteiten voor twintigers en dertigers. Dat zou ik voor bepaalde bestemmingen zoals Colombia of Nepal, heel erg leuk vinden. Er wordt dan natuurlijk wel rekening gehouden wordt met beginnende reizigers.

Wat zijn voor jou de voordelen van groepsreizen?
Het fijne van groepsreizen is dat alles al is geregeld. Er zijn ook bestemmingen die ik, wanneer ik geen reisgenoten kan vinden, gewoon liever niet in mijn eentje wil verkennen. Daarnaast is het leuk dat iedereen die mee gaat op de groepsreis, ervoor open staat nieuwe mensen te leren kennen. Het is een hele toffe ervaring om mooie reismomenten samen met je reisgenoten te delen!

Sara (32)

Sara werkt op de afdeling reisbegeleiding en houdt zich bezig met de werving, planning en training van onze reisbegeleiders. 

Wat zoek jij in een reis?
Een mooie combinatie van natuur, cultuur en een mooi tropisch strand om af te sluiten, maakt voor mij de ideale reis. Een biertje drinken samen met leuke locals en je groepsgenoten hoort er ook altijd bij!

Wat vind jij van dit nieuwe concept 22-35ers reizen?
Super leuk! Ik denk dat wij nog veel te weinig doen voor deze doelgroep terwijl we zo’n jong bedrijf zijn… Met leeftijdsgenoten een mooie bestemming ontdekken en volledig ont-zorgt worden, dat wil toch iedereen?

Wat zijn voor jou de voordelen van groepsreizen?
Tijdens een groepsreis weet ik zeker dat ik nooit alleen ben, tenzij ik daar zelf bewust voor zou kiezen. Je reist met leeftijdsgenoten waarmee je altijd iets gemeen hebt; we hebben tenslotte allemaal voor dezelfde reis gekozen! Daarnaast is het heerlijk dat alles voor je geregeld wordt door een bevlogen reisbegeleider. Hierdoor zijn mijn enige zorgen of ik een biertje of een cocktail zal bestellen en of het alweer tijd is om me in te smeren. Perfect!

Joran (30) 

Joran is online marketeer en zijn taken bestaan zoal uit content creatie, online marketing en promotie van onze partner reizen.

Wat zoek jij in een reis?
Iets nieuws doen! Een reis maken moet voor mij altijd een nieuwe ervaring betekenen. Dit kan zijn: een nieuw land, cultuur of regio bezoeken, een nieuwe manier van reizen ervaren, onderweg nieuwe mensen leren kennen etc. Een reis is voor mij pas geslaagd als ik echt iets nieuws gedaan heb! 

Wat vind jij van dit nieuwe concept 22-35ers reizen?
Zelf heb ik altijd de voorkeur gehad om op groepsreis te gaan met leeftijdsgenoten. Dit is werkelijk één van de leukste dingen om te doen! Omdat je van dezelfde generatie bent heb je makkelijker contact en sneller een goede connectie met je groepsgenoten. Daarnaast is het makkelijker om bepaalde groepsactiviteiten te plannen en te doen omdat je veelal dezelfde interesses hebt. 

Wat zijn voor jou de voordelen van groepsreizen?
Ik vind het persoonlijk heerlijk dat alles vooraf geregeld is, ik niet hoef na te denken hoe ik van A naar B kom en waar ik de volgende nacht doorbreng. Ook is het heel fijn om met een gids te reizen; ze kennen het land goed, ze kunnen ze je plekken laten zien die je anders niet zou tegenkomen en ze kunnen je in contact brengen met de lokale bevolking. Bovendien is een groepsreis ideaal om landen te ontdekken waar het lastig is om alleen te reizen.

Inge (25)

Inge is productmanager en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van verschillende reizen uit het reisaanbod.

Wat zoek jij in een reis?
Ik ben zelf altijd op zoek naar een mix die bij mij past. Ik ben meer een natuur- dan cultuur mens en met veel stranddagen maak je mij niet blij. Juist van de gebaande paden af gaan om dingen te doen die anderen niet doen, daar krijg ik energie van. Als ik eenmaal op mijn favo bestemming ben, wil ik ook alles van het land zien en dingen uitproberen.

Wat vind jij van dit nieuwe concept 22-35ers reizen?
Aangezien ik zelf behoor tot deze leeftijdscategorie kan ik me goed inleven waar twintigers en dertigers naar op zoek zijn. Ik denk dat dit product zeer welkom is voor zowel stellen en singles tussen de 22 en 35 jaar die op zoek zijn naar avontuur en dit graag in groepsverband doen.

Wat zijn voor jou de voordelen van groepsreizen?
Je kunt activiteiten samen met de groep doen, maar er zijn vaak ook genoeg momenten waarbij je er zelf op uit kunt trekken. Aangezien er een reisbegeleider mee op reis gaat, wordt alles voor je geregeld. Ideaal!

Ethan (22)

Ethan is werkzaam op de afdeling sales en is dagelijks het aanspreekpunt voor de klant.

Wat zoek jij in een reis? 
Avontuur staat bij mij voorop; van kamperen ergens in de middle of nowhere in Zuid-Amerika tot spannende jeep tochten door de Wadi Rum woestijn, ik zie zulke avonturen graag terug in mijn reis! 

Wat vind jij van dit nieuwe concept 22-35ers reizen?  
Ik ben een groot voorstander. Als 22 jarige ga ik natuurlijk graag mee op een  jongerenreis. Niks leukers dan een hechte groep reizigers van dezelfde leeftijd die avonturen beleven aan de andere kant van de globe. 

Wat zijn voor jou de voordelen van groepsreizen?
Het voornaamste is dat alle druk van het regelen van een reis wordt ontnomen. Je kan lekker genieten van een georganiseerde reis met een leuke groep mensen die net zoals jij een prachtige reis willen gaan maken!

Benieuwd geworden? Bekijk onze 22-35ers reizen hier.